Właściciele pińczowskiej Głodzilli zdecydowali się na otwarcie lokalu dla gości. Jest dostępny od piątku, 5 czerwca. W restauracji może przebywać jednocześnie 10 gości, a 6 w ogródku przed lokalem.
- Dla użytku gości udostępniliśmy płyny do dezynfekcji rąk. Stoły zostały tak usytuowane, by zachować bezpieczną odległość. Dodatkowo każdy stół jest na bieżąco dezynfekowany przez nasz personel. Prosimy pamiętać także o maseczce ochronnej. Jedynie podczas posiłku nie jest obowiązkowa - mówi Łukasz Niebudek, właściciel Głodzilli.
Jednocześnie właściciele Głodzilli proszą o przestrzeganie następujących zasad:
- Zachowaj bezpieczną odległość co najmniej 2 metry od innych gości,
- Wszyscy Goście muszą zdezynfekować ręce wchodząc do lokalu,
- Usiądź jedynie przy stoliku oznaczonym jako „GOTOWY i zdezynfekowany”,
- Właściciele zalecają płatność kartą za posiłki.
Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?