MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Strażacy ze Stargardu doskonalili umiejętności na jeziorze Miedwie

Strażacy ze Stargardu doskonalili umiejętności na jeziorze Miedwie

Iga Świątek rozpoczyna Wimbledon. Trudne zadanie na sam początek

NA ŻYWO
Iga Świątek rozpoczyna Wimbledon. Trudne zadanie na sam początek

Polecamy

Przegląd prasy z Pińczowa w czerwcu

Przegląd prasy z Pińczowa w czerwcu

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!

Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem

O TYM SIĘ MÓWI
Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem